Eerste franchisepartner bezoekt DE STEENMASTERS op nationale franchisebeurs

Op 6 en 7 oktober 2023 waren DE STEENMASTERS met hun stand aanwezig op de jaarlijkse nationale franchisebeurs in Amsterdam. Maike Landman, de verantwoordelijke contactpersoon voor franchisepartners, en Ben Froehlich, projectmanager op het hoofdkantoor van De Steenmasters in Duitsland, informeerden de talrijke bezoekers in een vriendelijke, deskundige en prettige sfeer over de formule.

Voor DE STEENMASTERS , die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bekend zijn onder het merk DIE STEINPFLEGER, was het hun eerste optreden op een beurs in Nederland, omdat ze pas enkele weken geleden de Nederlandse markt hebben betreden. De reden waarom ze naar Nederland wilden uitbreiden is duidelijk: het percentage huizenbezitters, en dus de belangrijkste klantenkring, is 70,1%, wat aanzienlijk hoger is dan in Duitsland (49,5%), waar DIE STEINPFLEGER binnen drie jaar marktleider zijn geworden.

Aangezien de formule in een nichemarkt valt en vrijwel ongeëvenaard in alle tot nu toe vertegenwoordigde landen, en dus uiterst lucratief is, was het slechts een kwestie van tijd om de expansie aan te pakken.

Omdat alle partners van DIE STEINPFLEGER/DE STEENMASTERS zichzelf als één grote familie zien, was het vanzelfsprekend dat Aatish Rajaram, de eerste franchisepartner uit Den Haag voor de regio Zuid-Holland, langs kwam voor een praatje met Khaled Scheivanie, adjunct-directeur, om toekomstige marketingstrategieën te bespreken.

De aanwinst van Aatish als eerste franchisepartner in recordtijd toont het grote potentieel van DE STEENMASTERS en de opwindende toekomst die de formule in Nederland zal hebben.