Legal Notice

Het merk “De Steenmasters” is een merk van S&D System GmbH. Deze website wordt beheerd door het eerder genoemde bedrijf.

Hieronder zie je de legal notice van de onafhankelijke franchiseondernemingen en hun vestingen volgens § 5 TMG en § 55 RStV.

Informatie volgens § 5 TMG:

De Steenmasters
RR Dienstleistungs GmbH

Eigenaar & CEO: Rico Ritter

Capitool 10
7521 PL Enschede
Telefoon: +31 850 182 69-0

KvKnummer: 91159946
BTW-IdNr. NL865569034B01

Heinrich Hertz Straße 18
48531 Nordhorn (Duitsland)
Telefoon: +49 5921 85798-10

Amtsgericht Nordhorn (Duitsland): HRB 217144
USt-IdNr. DE282441048

Mail: contact@de-steenmasters.nl

Zakelijke aansprakelijkheid site-exploitant:

AXA Versicherung AG
Colonia-Allee 10-20
51067 Keulen
Duitsland

EU-Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt het e-mailadres in de legal notice.

Beslechting van consumentengeschillen/Universele Arbitragecommissie

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetgeving volgens § 7 (1) van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn we als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie in overeenstemming met algemene wetten blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een concrete inbreuk. Als we kennis nemen van overeenkomstige overtredingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Als we kennis nemen van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De door de sitebeheerders op deze pagina’s gecreëerde inhoud en werken vallen onder het Duitse auteursrecht. Duplicatie, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor privé-, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud op deze pagina niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt inhoud van derden als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks kennis krijgen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als wij op de hoogte worden gesteld van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Websitebeheer

S&D System GmbH
Heinrich-Hertz-Straße 18, 48531 Nordhorn (Duitsland)
Eigenaar & CEO: Rico Ritter
Amtsgericht Osnabrück: HRB 214322

Concept en design:
maxbenedikt GmbH