Ondernemer worden

Ben je op zoek naar het juiste idee voor jouw ondernemerschap?

Denk je al een tijdje, of zelfs al jaren, na over “wat kun je doen” zonder een lange opleiding te volgen? Of wil je gewoon een glimlach op het gezicht van je klanten toveren?

Als je beschikt over een bepaald niveau van ambachtelijkheid, motivatie, kwaliteitsbewustzijn en sterke communicatieve vaardigheden, dan is de Steenmasters franchiseformule van S&D System Group echt iets voor jou!

Zelfstandig ondernemen zonder omwegen en met de duidelijke richting van een franchiseformule die je precies daar steunt waar je geen tijd wilt verliezen. Word je eigen baas en zet jouw Steenmasters vestiging op. Ontdek hier wat wij voor jou kunnen betekenen:

Franchisefilm

Neem een kijkje achter de coulissen

YouTube

Door de video te laden, gaat u akkoord met het privacybeleid van YouTube.
Meer informatie

Video laden

 • Wij leiden je op tot een Steenmaster in theorie en praktijk.
 • Op onze Steenmasters Academy in Nordhorn leer je van onze bedrijfsleiders hoe bestratingen worden voorbereid, verkocht en uitgevoerd. Je leert hoe je reinigingsmachine werkt en hoe je deze op de juiste manier moet onderhouden en gebruiken.
 • Echte bouwplaatsen – Onze ervaren Steenmasters laten je de processen op echte bouwplaatsen zien en geven je een intensieve training, van het opmeten tot het proefoppervlak en de uitvoering.
 • Je krijgt verschillende theoretische trainingen. Bijvoorbeeld over de algemene procedure op bouwplaatsen of de verschillende soorten steen.
 • Je ontvangt je basisuitrusting voor de professionele voorbereiding van bestratingsoppervlakken rechtstreeks door ons. Onze ervaren Steenmasters weten wat belangrijk is en welke gereedschappen het beste zijn voor de klus. Van zuiger tot bezems, alles wat je nodig hebt is inbegrepen!
 • Naast je werkmaterialen is ook je werkkleding inbegrepen.
 • Marketingmateriaal zoals brochures, folders, promotiemateriaal, protocollen en nog veel meer is ook gelijk inbegrepen.
 • Voertuigreclame? Ook dit komt rechtstreeks van uw Steenmasters-partner en is inbegrepen. Alleen het voertuig moet u zelf kiezen.
 • Dankzij ons eigen IT-programma sta je constant en rechtstreeks in contact met alle medewerkers en franchisepartners. Via een feed systeem word je meteen geïnformeerd als er nieuwe spannende dingen gebeuren.
 • Offertes, opdrachten, facturen? Natuurlijk, ook dat moet kunnen. Het intuïtieve programma van De Steenmasters staat hiervoor tot je beschikking.
 • Een marketingpakket is inbegrepen in je basispakket. We creëren Google- en social media-advertenties voor je en dragen vaak bij aan de kosten als onderdeel van de subsidieprogramma’s.
 • Onze marketingafdeling ontwikkelt en onderhoudt voortdurend je gegevens en staat altijd voor je klaar voor alles wat geprint kan worden.
 • Online adverteren op verschillende kanalen? Ook hier zijn we jouw vaste partner en presenteren we je in jouw regio, bijvoorbeeld op bepaalde platforms.
 • Medewerkers vinden. Natuurlijk wil je groeien. We organiseren reclamecampagnes om het juiste personeel te vinden en geven je richtlijnen voor sollicitatiegesprekken. Als je wilt, kunnen we samen de eerste gesprekken voeren.
 • Je hoeft niet te zoeken naar leveranciers, wij leveren je alle producten voor dagelijks gebruik op de bouwplaats rechtstreeks vanuit het systeemcentrum.
 • Bestel gewoon in onze interne onlineshop en je bestelling is meteen onderweg.
 • We voorzien je graag van een voorbeeld voor je bedrijfsplan en financieel plan, dat je kunt gebruiken om je eigen plannen op te stellen.
 • We laten je de basisbeginselen op commercieel gebied zien en zorgen desgewenst voor een belastingadviseur.
 • Je krijgt inzicht in de berekening van economische kengetallen en daarmee de basis voor het maken van calculaties.
 • Meer geld verdienen. Dit zal voor jou zeker ook een reden zijn om in de richting van zelfstandig ondernemerschap te gaan. We laten je zien wat anderen verdienen, zodat je een idee krijgt van wat er mogelijk is.
 • Zodat je weet hoe alles werkt, krijg je een intensieve opleiding in ons bedrijfsinterne IT-programma. Het programma heeft alles wat je nodig hebt ondergebracht in één systeem. Geen lastig gewissel nodig.
 • Problemen? Dat kan gebeuren … onze ervaren Steenmasters ondersteunen je via ons interne IT-programma door middel van video- of telefoongesprekken.
 • Nieuwe medewerkers? Die hebben natuurlijk ook een uitgebreide training nodig. Zodra ze hun proefperiode hebben afgerond, of eerder als je dat wilt, krijgen ze bij ons een uitgebreide training, net als jij. Tot die tijd zijn ze welkom om een helpende hand te bieden, maar mogen ze nog niet zelfstandig advies geven of opdrachten uitvoeren.
 • “Een familiebedrijf” is de slogan waarnaar we leven. Naast onze zusterbedrijven, die ons steunen, bieden we je ook andere voordelen van deze sterke gemeenschap.
 • Hulp als er iets misgaat. Niemand is perfect – en onvoorziene gebeurtenissen kunnen een plan soms verpesten. In deze sterke gemeenschap komen we als franchisegever op voor onze partners, zelfs in moeilijke tijden.
 • Het UGR Franchisefonds! We nemen deel aan het franchisefonds en betalen er actief aan mee. Dit fonds wordt gebruikt om financiële en materiële hulp te bieden aan partners die buiten hun schuld in nood verkeren. Hebben is beter dan nodig hebben!

We moeten elkaar leren kennen, denk je niet?!

De weg tot een sterke partner

Kennismaken

In een video call leren we elkaar een beetje kennen en praten we over jouw motivatie om bij ons te komen en over wat ons motiveerde om te zijn waar we nu zijn. Gewoon een ongedwongen kennismakingsgesprek…

Gesprekspartner:

Khaled Scheivanie & Maike Landman
Franchise-Partner Manager

Koffie?

Bij koffie en gebak leren we elkaar kennen en bereiden we ons met hernieuwde kracht voor op de volgende stap

Gesprekspartner:

Khaled Scheivanie & Maike Landman
Franchise-Partner Manager

Rico Ritter
CEO franchise systeem

Bedrijfsrondleiding

Ontmoet onze medewerkers persoonlijk op het hoofdkantoor en krijg een idee van de workflows en geoptimaliseerde processen in de productie en klantenservice. Neem een kijkje in de verschillende afdelingen..

Gesprekspartner:

Alexander Reinartz
Technische manager franchise systeem

Guido Woltmann
Productiemanager Schweißwerk (Las)

Khaled Scheivanie & Maike Landman
Franchise-Partner Manager

Rico Ritter
CEO franchise systeem

Nog een koffie?

Het wordt weer spannend! Want het is tijd voor feiten en cijfers! Als dat tussen ons past, zullen we het hebben over jouw opties om succesvol te worden met de formule van de Steenmasters. Dan is het tijd om naar huis te gaan en het te laten bezinken. Een dag of twee later spreken we elkaar aan de telefoon en bespreken we of we er allebei van overtuigd zijn dat we een geweldige samenwerking kunnen creëren.

Gesprekspartner:

Khaled Scheivanie & Maike Landman
Franchise-Partner Manager

Precontractueel informatie document (PID)

Zijn we eens en willen samenwerken? Dan overhandigen wij jou het precontracueel informatie document. Dit document bevat alle informatie die tussen ons als franchisegever en jou als kandidaat is uitgewisseld. Daarna volgt een stanhd-still periode van 4 weken zodat je de tijd hebt om goed erover na te denken en in alle rust een weloverwogen beslissing kunt nemen. We laten niets aan het toeval over…

Gesprekspartner:

Khaled Scheivanie & Maike Landman
Franchise-Partner Manager

Rico Ritter
CEO franchise systeem

Apparatuur

Zodra de financiering rond is, gaan we aan de slag. Het Steenmasters-team start het implementatieproces op alle afdelingen. Via onze implementatiesoftware kan je alle stappen live meevolgen. Alles wat je zelf moet doen, wordt hier ook stap voor stap uitgelegd. Normaal gesproken kun je al binnen 30 dagen aan de slag, inclusief training!

Gesprekspartner:

Dennis Klyss
Assistent van het management

Alexander Reinartz
Technische manager franchise systeem

Begeleiding

Tijdens de eerste paar weken bieden we je intensieve technische ondersteuning op de bouwplaats en bij het verkopen van je diensten. Ervaren partners staan ook tot je beschikking via onze groepchats. Je bent onafhankelijk, maar nooit alleen!

Gesprekspartner:

Khaled Scheivanie & Maike Landman
Franchise-Partner Manager

Ben je nieuwsgierig naar onze formule en naar jouw zelfstandig ondernemerschap?

Pak dan de telefoon en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek om uit te vinden of we bij elkaar passen.

Neem nu contact met ons op